Do what you love & love you what you do!

Een hele mooie quote, die bij ons thuis zeker vaak gezegd word. En het lijkt wel of iedereen in deze tijd ermee bezig is: Je passie vinden. Wat wil je doen in dit leven? Waar word jij gelukkig van? Wat zijn je dromen en gaan doe ooit uitkomen?

Zeker vragen waar het niet altijd makkelijk lijkt om antwoord op te krijgen.

Want hoe doe je dat nou eigenlijk, jezelf vinden in een hele drukke maatschappij?

Ik zeg altijd: DOOR TE DURVEN EN VOORAL TE DOEN!

courage1

Vaak weten we wel 1000 redenen om het niet te doen, maar is er wel 1 die het waard is om wel te doen. Waarom nou eens niet gaan voor die ene reden en gewoon kijken wat er komt? Angst, bang om te falen, wat als het niet lukt of wat zullen mensen wel niet denken er eens buiten laten en gewoon hoppa met beide beentjes het diepe in!

Zo begon ook mijn Raww juice bar avontuur. Want is dit nou wat ik wil of toch iets anders? Ja, ik zou er maar op 1 manier achter komen en dat is om gewoon te gaan doen en kijken hoe ik me zou voelen.

Yoga, reizen, voeding, gezond en lekker eten, mensen, liefde, juices, detox, meditatie, inspiratie…… zomaar een paar kernwoorden die mijn passies omschrijven. En ja, wat voor werk ging ik hieruit doen?

Veel reizen en yoga les gaf ik al en had juist wel zin in een nieuw avontuur. Vol enthousiasme begon ik. Ik stapte op een fantastische gave achtbaan, zo een waar geen eind aankomt!
Na 6 maanden tijd en met het prachtige lente weer begon ik de balans op te maken. Met een zoontje van 9 maanden en nu wel een baan van bijna 40 uur was het tijd voor een evaluatie.

Was dit nu wat ik wou? Werden ik en mijn gezin hier gelukkig van? Wat is er eigenlijk belangrijk in mijn leven? Het is zeker een passie van mij, maar zo wilde ik niet dag in dag uit doorbrengen. Ik was eigenlijk tijd voor geld aan het ruilen en voelde me geleefd.

En zo heb ik dus een heerlijke maand vakantie genomen om weer tot mijzelf te komen en echt te zien en voelen welk levens pad ik wil creëren.

Ik miste het geven van yoga lessen, de interactie mensen en saamhorigheid gevoel dat dan ontstaat. Ik miste mijn meditatie, de stilte, de vrijheid en onafhankelijkheid en het samen met anderen opdoen van inspiratie en geluk!

Ik miste mijn zoontje. Wat groeit hij snel en wat fantastisch dat ik moeder mag zijn. Hij weerspiegelt mijn leven zo mooi en ik leer ontzettend veel van hem en hoe de wereld om ons heen toch wonderbaarlijk mooi is. Die nieuwsgierigheid, prachtig!

En zo, ga ik dus nu verder:

Ik ga yoga, detox, voeding, juices, inspiratie en reizen combineren.

Ik ben alweer begonnen met les geven bij bodywise, jippie!! Wat een heerlijk gevoel! wil je weten wanneer ik les geef, kijk dan even in de bodywise agenda.

En ook al een aantal workshops voor de herfst staan gepland. Met als thema de seizoenen, detox, gezondheid en hoe wij als vrouw ons sensuele krachtige zelf mogen zijn. Kijk bij workshops of retraites voor meer info.

Om nog meer te kunnen inspireren en samen te zijn lijkt het mij fantastisch om retraites te gaan doen en heb er voor dit jaar 2 gepland. Een in de herfst en een in de winter, samen met een passievol expert team zijn wij deze dagen nu vorm aan het geven. En wij genieten al van de voorpret!

Raww stopt dus aan de walstraat, sorry voor alle fans. Maar ik ga juist door om mijn kennis meer  met jullie te delen en met heel mijn hart en gelukzaligheid jullie te mogen ontvangen tijdens een van de workshops of retraites.

Hou de website en FB pagina in de gaten voor nieuwtjes en updates!

change is hard