Wilma is raww!

Welkom in de wereld van Raww, waar de essentie van het leven wordt omarmd en gevierd. Mijn naam is Wilma en ik neem je graag mee op reis naar een liefdevol, puur en natuurlijk leven. In een wereld die vaak gehaast en stressvol is, geloof ik sterk in het belang van terugkeren naar jezelf. Hoe dichter je bij je kern komt, hoe meer je leeft vanuit je hart en doet waar je werkelijk gelukkig van wordt.

Raww staat dus niet alleen voor een lifestyle, maar voor een filosofie die ons terugbrengt naar de kern van wie we werkelijk zijn.

Mijn reis begon met de overtuiging dat een gezond lichaam de basis is voor een vervuld leven. Door gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende ontspanning kunnen we in onze kracht komen te staan. Raww is niet slechts een detox dieet, het is een levensstijl die ons helpt om van een druk, stressvol leven en een ongezond lichaam weer volop te kunnen genieten van het leven. Het is een roeping om je eigen basis te herontdekken!

Ik ben hier om je te begeleiden op deze reis. Mijn doel is om je te helpen kleine stappen te zetten naar een gezonder, bewuster en meer vervuld leven. Het enige wat je hoeft te doen, is naar jezelf luisteren en openstaan voor verandering. Want wanneer denken en voelen samenkomen, ontstaat er een krachtige ervaring die je met je meedraagt. Je krijgt de kans om een rugzak vol positieve ervaringen te verzamelen, zodat je vol vertrouwen en krachtig het leven kunt omarmen. Raww is niet slechts een reis, het is een transformatie naar een leven dat je vol overtuiging leidt, vanuit je eigen, ware kern.

Ga mee op deze reis, en laten we samen terugkeren naar de basis – naar jouw authentieke zelf.

Mijn eigen zoektocht naar een raww leven begon ongeveer in 2006. Ik had veel problemen met mijn darmen, eczeem en weinig energie. Naar veel onderzoeken verder werd een prikkelbare en lekkende darm geconstateerd. Met als resultaat een streng dieet om zo de darm wand weer in balans te brengen.

Natuurlijk  heeft de medische wereld zo zijn eigen kijk op dingen en zijn er medicijnen voor alles. Maar dit voelde voor mij niet goed. Ik wou graag de natuurlijke kant eerst onderzoeken. Want de vraag waarom was mijn lijf uit balans geraakt.
In mijn zoektocht heb ik zelf in verschillende stadia van mijn leven meegemaakt dat het niet mogelijk was om 1 voedingspatroon te volgen.

Mijn vrouwelijke lichaamsritme, de seizoenen, het weer, de maan en levensgebeurtenissen vragen allen om hun eigen voeding liefde.

Mijn filosofie nu? Doe yoga, vind de rust, vertraag in mijn dag. Ik vermijd pakjes en labels en eet voor 95% een biologisch & plantaardig dieet. Groenten, fruit, gekiemde granen & peulvruchten, gekiemde noten en zaden liggen bij mij dagelijks op mijn bord en zo heel af en toe komt er een ei, stukje vlees of vis voorbij.

Mijn visie:
Ik hou van het KISS principe. Zowel in mijn privé leven als bij Raww. KISS staat voor Keep It Super Simple. Niet te moeilijk nadenken over eten en het leven. Oftewel voor het eten geloof ik in het toevoeg dieet. Het gezonde erin, dan gaat het ongezonde er vanzelf uit.

Mijn opleidingen op een rijtje:

Want ja waar komt nou al die kennis eigenlijk vandaan? Hele goede vraag!
In de afgelopen jaren heb ik de volgende opleidingen en workshops gedaan:

Yoga opleidingen:

  • Hatha yoga opleiding in Vancouver, Canada
  • Aerial yoga opleiding in Amsterdam.
  • Yin yoga opleiding van Simon Low in London.
  • Kinderyoga bij Jip & Jan in Almere.
  • Zwangerschap yoga van Birthlight London.
  • Fit for fertility, van Rika.

Voeding opleidingen:

  • Hippocrates institute, health detox educator, Florida America
  • SOFH – Orthomoleculair adviseur
  • SOFH – Intermitten fasting coach
  • SOFH – Detox coach